Detox pillen

Detox pillen, voor een detox kuur met tabletten.

Wie af wil slanken en ontgiften, zal meestal voor een detox sapkuur gaan. Wie gaat voor een detox dieet waarbij afvallen iets minder belangrijk is als ontgiften, zijn detox pillen of tabletten mogelijk een prima alternatief voor een sapkuur. Je kunt voor detox pillen kiezen met natuurlijke ingrediënten zoals Mariadistel, spirulina, duizendblad, artisjok en jeneverbes. Zie bijvoorbeeld de natuurlijke detox pillen van Flinndal, Physalis en Himalaya Herbals. Ieder detox product heeft zijn eigen unieke samenstelling en werking. Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

detox sapkuur banner

Flinndal detox pillen

Flinndal Detox tabletten helpen het lichaam te ontgiften omdat deze producten met name Mariadistel, Chorella en Jeneverbes bevatten. Zo kan je de lever en nieren gezond houden. Het is een manier om de lever te ontgiften zonder dan een strenge detox kuur nodig is. Deze methode van ontgiften, heeft ook een positieve invloed op galblaas en lever. Lees de informatie op de verpakking voor je dit natuurlijke detox product aanschaft.

Detox tabletten van het merk Physalis

Physalis Detox + Tabletten. De detox tabletten van Physalis Detox + leverzuivering, is een voedingssupplement welke onder andere Mariadistel, Artisjok, Paardebloem en Berk toegevoegd. De Physdalis detox + tabletten bevatten kurkuma om de vetvertering te ondersteunen. Ook dit zijn detox pillen waarvan de werking berust op kruiden en natuurlijke ingrediënten.

verstopte darmen banner

Himalaya Herbals detox pillen.

Himalaya Herbals Liv. bevat onder andere duizendblad, kappertjesplant, wilde Cichorei, Arjuna en Senna. Het is een product dat de vetverbranding stimuleert en helpt bij het afvallen. Daarnaast ondersteunt dit unieke product de reiniging van de lever. Te koop bij de Onlinedrogist.

ontgiften en afvallen banner