Voordelen detox voetpleisters

Wat zijn de voordelen van detox voetpleisters?

Om afvalstoffen op een effectieve manier uit het lichaam te onttrekken, kun je dit het beste doen bij de voeten. Dit omdat de zenuwuiteinden zich bij de voeten bevinden. Een detox pleister is in staat om afval- en gifstoffen, van de voetzool, die lymfevocht bevat op een unieke manier te absorberen. Het bewijs wordt geleverd vanwege het feit dat je deze stoffen weer terug ziet op de voetpleister de volgende ochtend. Door dit te zien ben je ervan overtuigd dat er inderdaad giftige stoffen van je lichaam zijn onttrokken. Omdat de detox voetpleister plantaardige ingrediënten en mineralen bevatten, hebben deze een ontgiftende werking.

detox sapkuur banner

Meer voordelen van detox voetpleisters

De werking van zo een pleister brengt zonder meer verschillende voordelen met zich mee. Eén van de voordelen is dat je lichaam algeheel ontgift wordt. Daarnaast is het verder ook zo dat je lichaam een integrale immuniteit zal opbouwen. Wanneer het gaat om slapen zorgt een detox pleister ervoor dat je dieper en beter gaat slapen. Het geheel zorgt ervoor dat je mentaal een goede concentratievermogen zult hebben. Iets wat zeker ook vermeld moet worden is dat het afslanken en het stoppen met roken en drinken effectiever gaat door het gebruik van detox pleisters.

Hoe gebruik je een detox voetpleister concreet?

Het gebruiken van een detox voetpleister gaat er als volgt aan toe. Het eerste wat je moet doen is om je voeten te wassen of een voetbad te nemen. Vervolgens moet je de detox pleister voorzichtig uit de verpakking halen. Doorgaans is het zo dat detox voetpleisters compleet aangeleverd worden met speciale kruiden. Jij moet ervoor zorgen dat deze werkzame kruiden precies in het midden van de pleister geplaatst worden. Wat je daarna gaat doen is het pleister en het zakje in het midden van je voet moet positioneren. Het beste is om deze zachtjes aan te drukken zodat je zeker van kan zijn dat de pleister niet los raakt. Dit proces moet je dan ook precies zo herhalen bij je andere voet. Als je deze stappen correct hebt uitgevoerd, dan ben je ready voor een nachtrust waarbij afvalstoffen uit je lichaam onttrokken wordt door een detox voetpleister.

verstopte darmen banner

Detox kuur gezonde smoothie maken

Soorten detox voetpleisters

Er bestaan verschillende soorten voetpleisters. Fabrikanten gebruiken in de meeste gevallen werkzame kruiden die een toegevoegde waarde hebben. Enkele van de kruiden die gebruikt worden zijn onder andere Bamboe Azijn poeder. Deze is afkomstig van de Arrow Bamboo uit Japan. Door het hout te verhitten ontstaat er een proces waarbij de rook als azijn neerslaat. Om de zuiverheid van de azijn te waarborgen wordt het minimaal 5 keer gezuiverd. Om ervoor te zorgen dat de azijn helemaal gerijpt wordt, wordt er een periode van 6 maanden afgetrokken. Daarna wordt de middelste azijn laag eruit gehaald om opnieuw verhit te worden. Hierdoor ontstaat er een geconcentreerde poeder die een zeer hoge absorberende dimensie heeft.

Detox voetpleisters online bestellen

Al onder de indruk van een detox voetpleister? Dan kun je online bij de verschillende webshops eenvoudig bestellen. Maak vandaag nog werk ervan ervaar de voordelen die een detox voetpleister te bieden heeft.

Detox voetpleisters gebruiken

Een detox voetpleister is geen detox kuur

Voor de duidelijkheid. Een detox voetpleister is geen detox kuur waarbij je ook kunt ontgiften en afvallen. De meeste mensen die willen afvallen en ontgiften kiezen voor vasten in combinatie met een detox sapkuur.

Overigens kun je detox voetpleisters ook bij bijvoorbeeld Kruidvat of DA Drogist kopen.

ontgiften en afvallen banner