Groentesap Seasons 240 ml

4,60

Detox sapkuur met biologische ingrediënten.
Deze detox sapkuur is met zorg geproduceerd van biologische ingrediënten. Via het Slowjuice concept. Als je de beste detox kuur wilt. Met bergamot, citroen, flespompoen, gele biet, gele wortel, gember, Granny Smith, komkommer, kurkuma, mango, spaanse peper, zonnebloem.Groentesap Seasons 240 ml. Vol groenten van het seizoen en fruit. Van Sap.je

Direct kopen

Meer informatie

Artikelnummer: SAJ011 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Detox sapkuur met biologische ingrediënten.
Deze detox sapkuur is met zorg geproduceerd van biologische ingrediënten. Via het Slowjuice concept. Als je de de beste detox kuur wilt.
Met bergamot, citroen, flespompoen, gele biet, gele wortel, gember, Granny Smith, komkommer, kurkuma, mango, spaanse peper, zonnebloem.

Groentesap Seasons 240 ml
Voor de creatie van het SEASONS sapje werkten we samen met sterrenchefs Jonnie & Thérèse Boer, bekend van het met 3 Michelinsterren bekroonde restaurant De Librije. Behalve een zinnenprikkelende smaakbeleving biedt dit Slowjuice sapje op basis van seizoengroenten en seizoensfruit ook veel vitaminen en mineralen. Voor als je de beste detox sapkuur wilt en biologisch en duurzaam belangrijk vindt.

Direct kopen bij onze partner Sap.je

Extra informatie

Aanbieder

Biologisch

Soort kuur

, , ,

Inhoud

Ingrediënten

, , , , , , , , , , ,