Kinoki detox voetpleisters – 2x 10 stuks

6,40

Kinoki detox voetpleisters – 2x 10 stuks
Deze detox voetpleisters zijn van het merk Kinoki. Ontgift het lichaam via de voeten. Voor de afvoer van vervuilde stoffen in ons lichaam via voetpleisters. Hier vind je een overzicht van ons complete aanbod voetpleisters.

Direct Kopen

Meer informatie

Artikelnummer: BOL001 Categorieën: , ,

Beschrijving

Kinoki detox voetpleisters – 2x 10 stuks
Deze detox voetpleisters zijn van het merk Kinoki. Voor de afvoer van vervuilde stoffen in ons lichaam via de voeten.
Hier vind je een overzicht van ons complete aanbod voetpleisters.

Waarom detoxen via voetpleisters?
Ons lichaam neemt iedere dag giftige stoffen op zonder dat wij het merken. Op de korte termijn heb je daar niets van in de gaten maar op de langere termijn kunnen deze giftige stoffen zorgen voor depressie, futloosheid, irritatie, gewichtstoename en nog veel meer lichamelijke klachten. Het is dus belangrijk om de ophoping van deze afvalstoffen in het lichaam aan te pakken en je lichaam te reinigen en ontgiften. Lees hier meer over afvallen en ontgiften. Op die manier voel je je weer beter en zit je lekkerder in je vel. Het lichaam reinigen doe je met deze Kinoki detox voetpleisters!

In één verpakking zitten maar liefst 10 pads en je ontvangt maar liefst 2 verpakkingen dus in totaal 20 voetpleisters.
Gebruik de Kinoki detox voetpleisters terwijl je slaapt zodat je lichaam dan kan ontgiften. Eén pakket is geschikt voor een detox kuur van maar liefst 5 dagen. Geef jezelf een mentale en fysieke boost met een detox kuur door middel van deze Kinoki detox voetpleisters.

Direct kopen bij onze partner Bol.com

Extra informatie

Aanbieder

Soort kuur

, ,

Inhoud

Dagen

Biologisch