Kluvaro Detox Voetpleisters (Bamboe) – 14 Stuks

8,99

Kluvaro Detox Voetpleisters (Bamboe) – 14 Stuks
Met de bamboe Detox voetpleisters van Kluvaro ga je voor een snelle en complete detox kuur terwijl je slaapt! Breng de Kluvaro detox pleisters met de speciale bamboe extracten aan onder je voeten en binnen 6 tot 8 uur zullen giftige stoffen geleidelijk uit je lichaam verdwijnen. Eén verpakking bevat 14 pleisters en 14 zakjes met extracten, genoeg voor een detox kuur van één week.

Direct Kopen

Meer informatie

Artikelnummer: BOL002 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Kluvaro Detox Voetpleisters (Bamboe) – 14 Stuks
Met de bamboe Detox voetpleisters van Kluvaro ga je voor een snelle en complete detox kuur terwijl je slaapt! Breng de Kluvaro detox pleisters met de speciale bamboe extracten aan onder je voeten en binnen 6 tot 8 uur zullen giftige stoffen geleidelijk uit je lichaam verdwijnen. Na enkele weken kan je merken dat je meer energie hebt, lekkerder in je vel zit, een jongere huid hebt en beter slaapt! Eén verpakking bevat 14 pleisters en 14 zakjes met extracten, genoeg voor een detox kuur van één week.

Algemene Voordelen van Kluvaro Detox Voetpleisters:

  • Detox voetpleisters absorberen schadelijke stoffen en helpen het lichaam ontgiften. Ze verbeteren de bloedcirculatie, de orgaanfuncties en de immuniteit.
  • Detox voetpleisters verbeteren de slaap, helpen tegen vermoeidheid en geven je een energieboost.
  • Detox voetpleisters verbeteren de vochtbalans in het lichaam en helpen druk op de voeten, spieren en pezen te verminderen.
  • Detox voetpleisters activeren de aanmaak van nieuwe cellen, produceren een gezonde en glanzende huid en bevorderen het huidverjongingsproces.
    Het gebruik van detox voetpleisters voorkomt een slechte adem, zweetvoeten en een opgeblazen gevoel.
  • Detox voetpleisters bevorderen het metabolisme. Hierdoor verbetert je spijsvertering en wordt gewichtsverlies gestimuleerd.
Direct kopen bij onze partner Bol.com

Extra informatie

Aanbieder

Soort kuur

, ,

Inhoud

Dagen

Biologisch